Voorjaarsmarkt

Vrijdag 19 april 2019 tussen 10:00 en 17:00 uur is er Voorjaarsmarkt in winkelcentrum Kooiplein. Met een optreden van Wesley Klein en 60 kramen!

Op vrijdag 19 april steunen wij het goede doel! Met een spetterend optreden van Wesley Klein van 15.45 – 16.15 uur. Tijdens deze voorjaarsmark zal er een veiling gehouden worden, loopt u langs 60 kramen en is er voor de kids ook wat leuks te beleven. Nagenoeg alle opbrengsten gaan naar Campagneteam Huntington.

Wat is Huntington

De ziekte van Huntington is een dodelijke erfelijke ziekte met symptomen van Alzheimer, Parkinson en ALS. Je hebt 50% kans om het te krijgen als één van je ouders het heeft. Er heerst een taboe en schaamtegevoel op de ziekte. Relaties, carrières, een levensverzekering… ze zijn niet meer zeker. Kansen op een geneesmiddel – binnen 10 jaar – zijn veelbelovend. Daar is onderzoeksgeld voor nodig. (bron: campagneteam huntington)


Marktkraam huren? Neem contact op via info@193.27.86.115. Kosten: €10,-. Opbrengsten ten behoeve campagneteam Huntington.

Meer informatie via onze Facebookpagina of op campagneteamhuntington.nl.